Vrijheid maak je samen

Op zondag 1 maart staat om 19.00 uur de bijzondere voorstelling ‘Vrijheid maak je samen’ in De Oranjerie in Roermond. KBO-leden betalen, op vertoon van de ledenpas aan de theaterkassa, slechts €8,- voor deze muzikale voorstelling (normale prijs €12,50). Per ledenpas kunnen maximaal 2 kaartjes met korting worden gekocht.
Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg en is op zondag 1 maart om 19.00 uur in De Oranjerie in Roermond te zien. Voor de pauze wordt de jeugdopera Brundibár opgevoerd, geschreven door de Tsjechische componist Hans Krása en in de Tweede Wereldoorlog opgevoerd door Joodse kinderen in werkkamp Theresienstadt. Zingen gaf ze het gevoel toch even vrij te zijn.

Na de pauze is het de beurt aan Slagwerkensemble Harmonie Concordia Obbicht, Fanfare St. Cecilia Herten en de Koninklijke Roermondse Zang- en Muziekvereniging. Naast hun eigen muzikale programma voeren zij gezamenlijk de compositie 75 Jaor Vreej uit, geschreven door Christiaan Janssen. De dialecttekst van dit werk is van Frans Pollux. Hij is ook de presentator van de avond.

Korting
Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem dan uw KBO-ledenpas mee naar De Oranjerie op zondag 1 maart en betaal slechts €8,- per persoon aan de theaterkassa. Per ledenpas kunnen maximaal 2 personen profiteren van deze aanbieding. Kaartjes kunnen ook al voor 1 maart aan de theaterkassa worden gekocht.