KBO-PCOB prijzenfestival

Lang leve het ledenvoordeel! En dat vieren we met een groots prijzenfestival.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen lid worden van KBO-PCOB. Dat wij de belangen van senioren behartigen, staat voor iedereen voorop. En dat mensen met plezier het Magazine lezen en graag meedoen met de activiteiten bij hun plaatselijke KBO- of PCOB-afdeling weten we ook. Maar dat het lidmaatschap ook geld en voordeel oplevert, moeten we – zeker in deze tijd – zeker niet onderschatten.

Wij waren bijvoorbeeld de eerste seniorenorganisatie met een eigen zorgverzekering afgestemd op senioren. Maar er is meer, veel meer te halen voor leden. Zo hebben al duizenden leden flink bespaard op hun energierekening omdat zij zijn aangesloten bij KBO-PCOB Energie. En krijgen leden korting op mooie producten zoals mobieltjes, DAB-radio’s, fitness apparaten en cursussen.

Om ons mooie ledenvoordeel eens goed in het zonnetje te zetten, pakken we deze keer groots uit met een Prijzenfestival van KBO-PCOB-Ledenvoordeel. We geven meer dan 100 prijzen weg met een totale waarde van zo’n 20.000 euro! Van een e-bike, hotel- cadeaubonnen, smartphones en radio’s tot een hometrainer, airfryers en vele andere mooie prijzen. De trekking vindt plaats op 14 juli 2021.

U maakt kans door u op deze website in te schrijven voor het prijzenfestival. U abonneert zich daarmee ook op de digitale nieuwsbrief van KBO-PCOB Voordeel. Zo kunnen we u informeren over alle interessante aanbiedingen die we u met ledenvoordeel kunnen aanbieden.

Veel succes en alvast veel plezier met uw prijs.