Gezocht: maaltijdbezorgers

Kom jij ons helpen? We zijn op zoek naar tijdelijke extra bezorgers voor de Warme Maaltijdservice in Peel en Maas. Dagelijks worden rond het middaguur warme maaltijden bezorgd bij mensen die aangewezen zijn op deze hulp. Je hebt als bezorger dus een belangrijke en dankbare taak. Vanwege het coronavirus hebben wij de vrijwilligersleeftijd moeten maximeren op 66 jaar. Op dit moment komen wij helaas vrijwilligers tekort. We zijn dus dringend op zoek naar jouw hulp voor 1 of meerdere dagen per week!

Ook de wijze van bezorging hebben we aangepast. Als hoofdtaak neem je (buiten) de warmhoudbox van de voorgaande dag mee en zet je daar ook de nieuwe maaltijdbox weer neer.

We bezorgen vanuit een keuken in Maasbree in Baarlo, Koningslust, Kessel en Kessel-Eik. Vanuit een keuken in Panningen wordt bezorgd in Beringe, Egchel, Grashoek, Helden en Panningen. Belangrijk is dat je om 11 uur bij de keuken aanwezig bent en over een eigen auto beschikt. Je ontvangt per route een km-vergoeding.

Heb je (tijdelijk) interesse in deze dankbare taak? Meld je dan tussen 9:00 en 17:00 uur bij  Ondersteuning Vorkmeer via (077) 307 73 50 of mail ondersteuning@vorkmeer.nl