Overleden: Dhr. Jan Franssen

Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Jan Franssen in de leeftijd van 91 jaar. Weduwnaar van van  Annie Franssen-Bruijnen.  Wonende  Dr. Poelsplein 16.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Jan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Seniorenbioscoop DOK 6

Seniorenbioscoop DOK 6

 

Elke 3e vrijdagmiddag in de maand in DOK 6. Aanvang 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Entree € 10.50 inclusief koffie of thee en een versnapering. Kosten per reservering € 1,-. Halverwege de film is er een pauze van ca 20 min.

 

Nata Per Te

Vrijdagmiddag  15 november in DOK 6 draait als special  “Nata per Te”. Nana per te betekent “voor jou geboren”. De film is dan ook een waargebeurd adoptie verhaal van een alleenstaande man en een baby. Een baby met het syndroom van Down die veel zoekende ouders niet wilde adopteren en een man die het dolgraag wilde maar aan wie het niet werd gegund. De Italiaanse film speelt in het gastronomische Napels van de pizza’s en deze oude stad is hiermee het decor van een emotioneel en beladen middag voorstelling met gelukkig een goed einde.

Lees verder

Beringse kermis – heden en verleden (61)

Korte Beringse verhalen

Geven een indruk van het leven en werken in ons dorp Beringe in vroeger jaren.

  • Gebaseerd op vertellingen van Beringse ouderen.
  • Interessante krantenberichtjes uit de historie van Beringe.
  • Verhalen uit eigen jeugdjaren

:Komisch, ernstig, historisch – berustend op waar gebeurde belevenissen al dan niet met enige fantasie aangedikt. Lees hier “Beringse kermis – heden en verleden” (61).