Ossefeesten Maasbree

Waarom in de rij staan bij de kassa en bonnenkassa terwijl je al vooraf je tickets en consumptiebonnen kunt kopen tegen een lagere prijs? Koop vanaf 5 juni om 20:00 alvast je tickets voor alle feestavonden met entree. Wil je geen avond missen, koop dan een passe partout en bespaar €8,- extra!

Overleden; Dhr. Johan Hanssen

Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Johan Hanssen in de leeftijd van 82 jaar. Echtgenoot van van Mien Hanssen- van Dijck. Wonende  Aan de Meule  te Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Johan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

𝐊𝐞𝐩𝐞̀𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒

Je zou het op dit moment niet zeggen, maar over een paar dagen is het zomer… Bereid je daarom nu alvast voor op 𝗞𝗲𝗽𝗲̀𝗹𝗹𝗮 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮 – fantastische (kids)activiteiten die je absoluut niet mag missen! De hele zomer door staat er een mooi programma klaar voor jong en oud. Zet de data alvast in je agenda en mis geen moment deze zomer!

“Sterke verhalen” deel 1 (56)

Korte Beringse verhalen

Geven een indruk van het leven en werken in ons dorp Beringe in vroeger jaren.

  • Gebaseerd op vertellingen van Beringse ouderen.
  • Interessante krantenberichtjes uit de historie van Beringe.
  • Verhalen uit eigen jeugdjaren

Komisch, ernstig, historisch – berustend op waar gebeurde belevenissen al dan niet met enige fantasie aangedikt. Lees hier: “Sterke verhalen” deel 1 (56).

Peeltoernooi in America

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐫𝐨𝐧𝐝𝐣𝐞: Muziekvereniging St. Caecilia America/

De fanfare uit America is al vanaf de oorsprong betrokken bij het Peeltoernooi en zal het dit jaar afsluiten. Ze spelen onder andere Hertog Jan Rapsodie van Robert Theeuwen, een nieuw stuk voor fanfareorkest.

𝚉𝚘𝚗𝚍𝚊𝚐 𝟸𝟹 𝚓𝚞𝚗𝚒 𝟸𝟶.𝟹𝟶 𝚞𝚞𝚛. .𝙳’𝚗 𝙱𝚒𝚗𝚐𝚎𝚛 𝙼𝚎𝚒𝚓𝚎𝚕

Overleden: Dhr. Harrie Janssen

Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Harrie Janssen Janssen in de leeftijd van 68 jaar. Echtgenoot van  Helma Janssen-Peeten. Wonende  Kardinaal van Rossumstraat.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Helma, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. download hier de rouwkaart.

Ut dörp det in mich wónt

/Houd zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 zeker vrij!

Fanfare St. Jozef, Fanfare Semper Avanti, het KBO-koor Beringe en Mannenzanggroep Bon Apart gaan met de muziek voorop voor één groot feest. De St. Jozefkerk wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot kleurrijke theaterzaal.

𝟮𝟯𝗲 𝗦𝗮𝘃𝗲𝗹𝗯𝗲𝗿𝗴𝗿𝘂𝗻! 8 juni

𝑯𝒊𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒅𝒊𝒆 𝒅𝒂𝒏: 𝒅𝒆 𝒓𝒐𝒖𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒆 𝒘𝒆 𝒓𝒊𝒋𝒅𝒆𝒏 𝒐𝒑 𝒛𝒂𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈 𝟖 𝒋𝒖𝒏𝒊 𝒕𝒊𝒋𝒅𝒆𝒏𝒔 𝒅𝒆 𝟐𝟑𝒆 𝒆𝒅𝒊𝒕𝒊𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝑺𝒂𝒗𝒆𝒍𝒃𝒆𝒓𝒈𝒓𝒖𝒏 𝑲𝒐𝒏𝒊𝒏𝒈𝒔𝒍𝒖𝒔𝒕. 𝑯𝒆𝒃 𝒋𝒊𝒋 𝒋𝒆 𝒏𝒐𝒈 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒂𝒂𝒏𝒈𝒆𝒎𝒆𝒍𝒅 𝒂𝒍𝒔 𝒗𝒓𝒊𝒋𝒘𝒊𝒍𝒍𝒊𝒈𝒆𝒓, 𝒐𝒓𝒅𝒐𝒏𝒏𝒂𝒏𝒄𝒆 𝒐𝒇 𝒛𝒊𝒋𝒔𝒑𝒂𝒏𝒓𝒊𝒋𝒅𝒆𝒓?? 𝑫𝒐𝒆 𝒅𝒊𝒕 𝒅𝒂𝒏 𝒏𝒐𝒈 𝒔𝒏𝒆𝒍!
𝒁𝒊𝒆𝒏 𝒘𝒆 𝒋𝒐𝒖 𝒐𝒑 𝒉𝒆𝒕 𝒕𝒆𝒓𝒓𝒆𝒊𝒏 𝒐́𝒇 𝒛𝒘𝒂𝒂𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒏𝒂𝒂𝒔𝒕 𝒅𝒆 𝒘𝒆𝒈?