Hago Limburgs Mooiste NOORD

Wij organiseren op zaterdag 28 september Hago Limburgs Mooiste NOORD. Dit is een fietsevenement met de mooiste grensoverschrijdende routes door Noord-Limburg en Duitsland voor de recreatieve fietser, met maar liefst vier afstanden voor de racefiets, drie afstanden voor de mountainbikers én een gezellig Familietocht voor het hele gezin. De start en finish van alle afstanden zijn de Kasteeltuinen Arcen.

Met name de Familietocht willen wij onder jullie aandacht brengen. Deze is namelijk uitermate geschikt voor zowel kinderen en volwassen, maar zeker ook voor senioren met een stadsfiets of E-bike!

De totale lengte van de tocht is ca. 50 km. Indien deze afstand een te grote uitdaging is, kunnen de senioren na 3 km vanaf de start in Arcen de kortere variant kiezen van totaal ca. 25 km. De routes kennen een nagenoeg vlak en verkeersluw parcours. Meer dan de helft van de kilometers loopt over autovrije, goed begaanbare wegen. Onderweg zijn er een aantal rustpunten waar de deelnemers op eigen gelegenheid van een drankje en hapje kunnen genieten! Op de mooie markt in het Duitse Straelen richten wij een eigen service- en rustpunt in voor de deelnemers. Hier ontvangt men foerage en water/sportdrank, zijn toiletten aanwezig en staat medische en technische service ter beschikking. Bij de finish is er een gezellig nazit met muziek, waar de senioren gezellig kunnen bijkletsen over hun sportieve ervaring.

Actie

Om er samen met de senioren een ontzettend leuke dag van te maken, hebben wij een speciale aanbieding. Indien er vanuit KBO Beringe een team ingeschreven wordt van minimaal vijf deelnemers krijgt elke deelnemer van het team bij de start gratis koffie/thee met vlaai. Mochten jullie willen deelnemen, laat dit dan weten door een mail te sturen naar kboberinge@gmail.com

Kosten zijn €10,- per persoon voor volwassenen en €6,- per persoon voor (klein) kinderen tot 12 jaar.